TARIEVEN RIJOPLEIDING NEDERLAND

Kies je pakket voor extra voordeel!

Weten welk pakket het beste bij jou past? Neem dan een Gratis Proefles om te kijken welk pakket het beste bij jou past (Voorwaarden zijn van toepassing*). De instructeur heeft na de proefles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal je dan adviseren welk pakket het beste bij jou past.

Losse lessen zijn € 51,00 p/u. Studenten profiteren van 10% korting (Voorwaarden zijn van toepassing**).

Wij lessen altijd in blokken van 2 uur.Je bent dus ook sneller aan je examen toe. Gemaakte afspraken die binnen 48 uur voor de afspraak afgezegd worden, worden alsnog in rekening gebracht!

Studenten pakketten

Pakket

10 Lesuren

20 Lesuren

30 Lesuren

40 Lesuren

Incl. Praktijkexamen

€ 735,-

€ 1185,-

€ 1635,-

€ 2035,-

Reguliere pakketten

Pakket

10 Lesuren

20 Lesuren

30 Lesuren

40 Lesuren

Incl. Praktijkexamen

€ 785,-

€ 1285,-

€ 1755,-

€ 2205,-

10 LESSEN VOOR 499 EURO

Heb je al een pakket afgenomen, maar merk je dat je toch wat meer rijlessen nodig hebt? Dan bieden we je de mogelijkheid om nog 10 extra uren af te nemen voor € 499 euro!

Let op, je komt alleen in aanmerking voor dit pakket als je eerst al een ander pakket hebt afgenomen. De studentenkorting is slechts eenmalig geldig bij afname van het eerste pakket.

 

Algemene tarieven

Onderdeel

Losse rijles

Tussentijdse toets van het CBR

Los praktijk examen van het CBR (De huur van de auto is dan meegerekend).

Faalangstexamen (De huur van de auto is dan meegerekend).

Proefles (Gratis bij afnamen van een pakket)

Prijs

€ 51,-

€ 225,-

€ 285,-

€ 335,-

€ 35,-

Gratis proefles

Je kan bij Rijopleiding Nederland, onder voorwaarden, een gratis proefles nemen. Deze proefles is bedoeld om een beeld te krijgen van jouw rijvaardigheid zodat er een goed leertraject voor jou kan worden gekozen.

De proefles is alleen gratis als je ook bij Rijopleiding Nederland de rijopleiding volgt. Besluit je om de rijopleiding niet te nemen, dan betaal je € 35,00 voor de proefles.

10% studentenkorting

Wil jij goedkoop je rijbewijs halen? Kies dan voor Rijopleiding Nederland. Onze autorijschool in Utrecht heeft voor alle studenten een flinke korting op de pakketten. Zo wordt het betaalbaar om jouw rijbewijs bij ons te halen! De studentenkorting ontvang je bij de afname van een pakket. Door de gratis proefles kunnen wij inschatten hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen.

Let op: de studentenkorting is slechts eenmalig geldig bij afname van het eerste pakket.

Elk rijlespakket bevat een bepaald aantal lessen, de kosten van het praktijkexamen en eventueel, als het aantal lessen niet voldoende blijkt te zijn, de mogelijkheid om extra losse lessen aan te schaffen. Eén les duurt 60 minuten. Je kunt bij ons ook lessen volgen voor het halen van je theorie-examen.

Betaalmogelijkheden

Rijopleiding Nederland bied tmeerdere betalingsmogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om per les te betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om je lessen in termijnen te betalen. Dit is echter alleen mogelijk bij afname van een pakket.

Betalen in termijnen

Wij zijn erg flexibel en willen jou de beste betaalopties aanbieden. Zo mag je bijvoorbeeld per les betalen en als je kiest voor een pakket is het nu ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Op deze manier kun je onbezorgd je rijbewijs halen, en al meteen beginnen met lessen. Lukt het je dus niet om meteen te betalen, maar wil je wel heel graag alvast beginnen met rijlessen, dan kun je bij ons terecht! Er wordt altijd samen gekeken wat er mogelijk is en we maken dan een afspraak over de betalingstermijn.

Scroll naar boven