TARIEVEN RIJOPLEIDING NEDERLAND

Kies je pakket voor extra voordeel!

Weten welk pakket het beste bij jou past? Neem dan een Proefles (€55,-) om te kijken welk pakket het beste bij jou past (Voorwaarden zijn van toepassing*). De instructeur heeft na de proefles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal je dan adviseren welk pakket het beste bij jou past.

Studenten profiteren van korting (Voorwaarden zijn van toepassing*).

Wij lessen altijd in blokken van 2 uur.Je bent dus ook sneller aan je examen toe. Gemaakte afspraken die binnen 48 uur voor de afspraak afgezegd worden, worden alsnog in rekening gebracht!

Studenten pakket tarieven

Pakket

Incl. Praktijkexamen

10 Lesuren

€ 925,-

20 Lesuren

€ 1499,-

30 Lesuren

€ 2069,-

40 Lesuren

€ 2599,-

Reguliere pakket tarieven

Pakket

Incl. Praktijkexamen

10 Lesuren

€ 955,-

20 Lesuren

€ 1575,-

30 Lesuren

€ 2165,-

40 Lesuren

€ 2751,-

Overige Tarieven

Losse lessen

Als je op het moment krap bij kas zit, en je wilt toch lessen, dan kan je ook per les betalen. Een les kost €63,-

Tussentijdse toets

Voor een tussentijdse toets van het CBR betaal je € 255,-. De huur van de auto is dan meegerekend.

Los rij examen

Voor een praktijk examen van het CBR betaal je € 335,-. De huur van de auto is dan meegerekend.

Faalangstexamen

Voor een faalangstexamen van het CBR betaal je € 375,-. De huur van de auto is dan meegerekend.

Proefles

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk les advies. De proefles kost € 55,-

Aanvulling Pakketten

Heb je al een pakket afgenomen, maar merk je dat je toch wat meer rijlessen nodig hebt? Dan bieden wij je de mogelijkheid om nog 10 extra uren af te nemen voor € 620,- of 20 uren voor € 1240,-

Afbeelding van een geslaagde leerling van Rijopleiding Nederland.De rijschool met de beste tarieven.

Studentenkorting

Wil jij goedkoop je rijbewijs halen? Kies dan voor Rijopleiding Nederland. Onze autorijschool in Utrecht heeft voor alle studenten een korting op de pakketten. Zo wordt het betaalbaar om het rijbewijs bij ons te halen! De studentenkorting ontvang je bij de afname van een pakket. Door een proefles aan te vragen kunnen wij inschatten hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen.

Let op: de studentenkorting is slechts eenmalig geldig bij afname van het eerste pakket.

Elk rijlespakket bevat een bepaald aantal lessen, de kasten van het praktijkexamen en eventueel, als het aantal lessen niet voldoende blijkt te zijn, de mogelijkheid om extra losse lessen aan te schaffen. Eén les duurt 60 minuten. Je kunt bij ons ook lessen volgen voor het halen van je theorie examen.

Betaalmogelijkheden

Rijopleiding Nederland bied meerdere betalingsmogelijkheden. Onze leerlingen kunnen ervoor kiezen om per les te betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om je lessen in termijnen te betalen. Dit is echter alleen mogelijk bij afname van een pakket.

Betalen in termijnen

Wij zijn erg flexibel en wil jou de beste betaalopties aanbieden. Zo mag je bijvoorbeeld per les betalen en als je kiest voor een pakket is het nu ook mogelijk om in termijnen te betalen.
Op deze manier kun je onbezorgd je rijbewijs halen, en al meteen beginnen met lessen. Lukt het je dus niet om meteen te betalen, maar wil je wel heel graag alvast beginnen met rijlessen, dan kun je bij ons terecht! Er wordt altijd samen gekeken wat er mogelijk is en maken dan een afspraak over de betalingstermijn.

Heb je nog vragen of wil je meer weten neem dan contact met ons op!

Scroll naar boven